Over Dohmen Publishing

Dohmen Publishing was medio jaren negentig van de vorige eeuw een van de eerste professionele leveranciers van onlinetekst, websites en webhosting. Ondertussen is het bedrijf geëvolueerd tot toonaangevende uitgeverij van poëzie, ontwikkelaar van toegepaste websoftware én natuurlijk tekstbureau. Onze slogan is niet voor niets, sinds 1996: We do content and publish.

Dohmen Publishing heeft eigenlijk maar één echte liefde: het woord. Al tientallen jaren zorgen wij voor content voor zowel online als offline (drukte) media.

Een ding hebben we in de loop der jaren wel geleerd: het schrijven van een internetstuk vergt naast inzicht, correct Nederlands en een neus voor interessante onderwerpen, vooral veel oefening. Want hoe schrijf je een aansprekende tekst?

Je verhaal moet niet te lang zijn, geen brei aan woorden. Okay. Maar het moet ook lekker zijn opgeschreven. Op een manier die de doelgroep van de site aanspreekt. Het moet toegankelijk zijn, ook op het relatief kleine scherm van een smartphone.

In de loop der jaren is Dohmen Publishing ook websites en toegepaste software gaan ontwikkelen.  Met een eigen online infrastructuur zorgen we ook voor het zogeheten hosten van websites en email. Door een ingenieus systeem zijn de sites nooit – zeg, nooit nooit – uit de lucht.

Sinds 2013 exploiteren wij een uitgeverij: Heimdall. In de loop van 2019 veranderde de naam in Uitgeverij Hub Dohmen/Heimdall om de persoonlijke aanpak te benadrukken. Na ruim honderd bundels zijn wij een van de toonaangevende poëzie-uitgeverijen in Nederland.

Meer info? Neem contact met ons op.
Hub Dohmen. Foto: Bert Jansen.
Hub Dohmen. Foto: Bert Jansen.

Dohmen Communicatie

Breng ook een online bezoek aan zusteronderneming Dohmen Communicatie. Het bedrijf adviseert onderwijs, non-profitsector en duurzaam opererende bedrijven over tactische perscommunicatie.

www.dohmen.nl